Işıklı Tablo

Işıklı tablo, kenarları ya da tamamı ışıklandırılmış tablolardır. Bu ürünler son yıllarda oldukça popüler bir dekorasyon ürününe dönüşmüştür. Bu tablolarda genellikle LED ışıklandırma kullanılmaktadır ve kullanılan ışıklandırma sistemi bazen belirli alanları vurgulama, bazen tüm tabloyu aydınlatma işlevindedir.

Işıklı tablo denildiğinde farklı boyut ve içerikte, ayrıca farklı ışıklandırma yöntemleriyle yapılmış tablolar akla gelir. Işıklı bir tablo üretimi için kullanılan sistemler arasında arkadan aydınlatma, öne çıkan detayları aydınlatma ve değişken renkli aydınlatma öne çıkmaktadır. Işıklı bir tablo cam, kanvas ya da başka malzemeden üretilmiş olabilmektedir. Kabloları doğru şekilde yerleştirilmiş, yüksek kaliteli bir tablo estetik ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Işıklı tabloda kullanılan sistemin seçiminde, enerji sarfiyatının minimum düzeyde olması önemli bir husustur.

Işıklı bir tablo satın alınırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

  • Kaliteli LED ışıkların kullanıldığı bir ürün seçimi,
  • Kullanılan ışıkların enerji verimliliği bulunması,
  • Aydınlatmanın mekân aydınlatmasıyla uyumu.

Kişiye Özel Işıklı Tablo

Kişiye özel ışıklı tablo modelleri, ev ya da ofis dekorasyonunda göze hitap eden estetik bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Hem modern hem de şık bir dokunuş olan bu ışıklı tabloların fiyatları, seçilen malzemeye, ürün için tercih edilecek boyuta uygun olarak değişiklik gösterebilmektedir. Ancak her bütçeye hitap eden uygun ışıklı tablolar bulmak mümkündür.

Bu tablolar sıklıkla tercih edilen ev aksesuarları arasında yerini alır. Bu ürünler özelleştirilebilir, pek çok model ve türde bulunabilir ve diğer tablolardan daha dikkat çekici bir görselliğe sahiptir. Işıklı tablo seçenekleri arasında öne çıkan bir diğer özellik ise tabloların birçok kullanım alanı olmasıdır. Yatak odasında, oturma odasında hatta koridor ya da mutfak gibi alanlarda bile bu tabloları görmek mümkündür. Tablolar aynı zamanda aydınlatma, loş bir ışık verme gibi işlevleri için de kullanılabilir. Üstelik sadece evde değil, iş yerinde de kullanılabilecek tablo modelleri oldukça çeşitlidir ve bu tabloların her tarza uygun bir alternatifi mevcuttur.

Sonuç olarak, ev ya da iş yerinizde yeni bir atmosfer yaratmak istiyorsanız bütçenize ve beklentilerinize uygun olarak üretilen, geniş seçeneklerle sunulan ışıklı tabloları tercih edebilirsiniz.  Hinora ışıklı tablolarla mekanınıza benzersiz bir ambiyans ve tarz katabilirsiniz. Bu tarz bir dekoratif aksesuar, sizi ve ziyaretçilerinizi her daim etkilemeye devam edecektir.

Işıklı Tablo