Tablo Çerçevesi

Tablo çerçevesi, içindeki görsel, resim ya da fotoğrafın estetik değerini artıran bir üründür. Tabloya uygun şekilde seçilen bir çerçeve sayesinde tablonun dikkat çekiciliği ve yaşam alanının atmosferi olumlu anlamda değişecektir. Bu çerçevelerin oldukça fazla çeşidi ve bu çeşitlerin birbirinden farklı özelliği bulunmaktadır.

Tablo çerçevesi satın almak isteyen kişiler, kullanılacağı tabloya ve diğer dekorasyon unsurlarına uygun bir ürün aramalıdır. Sıradan bir tablo, çerçeve sayesinde estetik değer kazanabilir. Çok güzel bir çerçeve ve tablo birleştiklerinde uyumlu olmazsa, görsel bakımdan atmosferin değerini düşürebilir. Bu nedenle tablo seçimi kadar çerçeve seçimi de önemlidir.

Çerçeve seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar şu şekildedir;

Çerçeve malzemesi: Çerçevenin yapısı tablo ile uyumlu olmalıdır.

Renk ve doku: Çerçeve rengi, tablonun renk paletini tamamlamalıdır.

Cam seçimi: Camın parlaklığı, yansıtma durumu vb. incelenmelidir.

Çerçeve arka paneli de kalite ve dayanıklılık açısından önemli kriterler arasındadır. Çerçevenin malzemesi ve diğer tüm detaylar incelendikten, marka ve fiyatlar karşılaştırıldıktan sonra seçim yapılmalıdır.

Boş Tablo Çerçevesi

Boş tablo çerçevesi her tablo veya resim için uygun boyut ve modelde temin edilebilir. Bu ürünler geniş yelpazede, her ihtiyaç ve beklentiye, dekorasyona uygun olarak tasarlanmaktadır. Tabloların görsel ve estetik zenginliğini tamamlayacak çerçeveler sayesinde dekorasyon şıklığına bir seviye daha kazandırmak mümkün olmaktadır.

Çerçeve seçimi görselin konusundan boyutlarına, renk düzeninden kullanılan malzemeye kadar birçok faktörden etkilenecektir. Bir görselin çerçeve içinde nasıl sunulacağı, onun algılanış biçimini köklü şekilde değiştirebilir. Görselin klasik mi yoksa modern mi olduğundan renk paletine dek pek çok nokta, çerçeve tercihini etkileyecektir.

Mekân estetiğini artıran, derinlik kazandıran ve güzelleştiren tablo çerçeve ikilisi için günümüzde oldukça fazla seçenek mevcuttur. Tablo ve çerçeve sektöründe müşteri taleplerine göre özel üretim yapmak mümkündür. Özel ölçüler, renkler ve tasarımlar, eserin ve mekânın ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilir.

Oldukça büyük bir hızda ilerleyen dekorasyon sektörü içinde hemen tüm iç mekânlara uygun tablo çerçeve modelleri mevcuttur. Hinora, bu alanda pek çok hizmetin verildiği ve geniş ürün gamına sahip bir firmadır. Çerçeve, cam tablo gibi ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tablo Çerçevesi